ΑρχικήΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΕΛΕΜ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, δημιουργήθηκε το 1990 και πρωτολειτούργησε στον Πειραιά.

Αντικείμενο της αποτέλεσαν οι τεχνικές μελέτες καθώς και η αντιπροσώπευση Γερμανικών κατασκευαστικών οίκων στον τομέα των βιομηχανικών εφαρμογών και ιδιαίτερα σε αυτόν της άντλησης.
 
Συνάπτοντας την πρώτη της συνεργασία με τον κατασκευαστικό οίκο αντλιών ALLWEILER, άνοιξε το δρόμο για επόμενες συνεργασίες με μια σειρά ισχυρών κατασκευαστών αντλιών. Οι αντλίες αυτές καλύπτουν το πλήρες φάσμα των βιομηχανικών εφαρμογών. Παράλληλα η ΕΛΕΜ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, στην προσπάθεια κάλυψης του συνόλου των απαιτήσεων των πελατών της που δραστηριοποιούνται στον τομέα της άντλησης, δημιούργησε συνεργασίες με οίκους κατασκευής των λοιπών εμπλεκομένων με την άντληση εξαρτημάτων, όπως βαλβίδες, ροομετρητές, αναδευτήρες, αισθητήρες και σωλήνες. Επιπρόσθετα, η ΕΛΕΜ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, έχει πλέον τη δυνατότητα της συντήρησης  και επισκευής αντλιών των πελατών της σε πιστοποιημένο με ISO συνεργείο. Παράλληλα διαθέτει τη δυνατότητα λειτουργικής παρακολούθησης μηχανημάτων (μέτρηση κραδασμών και θορύβων, υπέρυθρη θερμογραφία, υπερήχους, ανάλυση λιπαντελαίων) σε εγκατεστημένα ή επισκευασμένα μηχανήματα.
 
Απο το 2010 και μετά, η ΕΛΕΜ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ έχει την έδρα της στην Αθήνα και εξυπηρετεί ένα ευρύ δίκτυο πελατών στην Ελλάδα και την Κύπρο.